Yoga med elegans

Yoga med elegans

Vad du omger dig med när du yogar påverkar dig mer än du kanske tror. Många som inte har utrymme för en speciell plats där de yogar utför den ofta i vardagsrummet, kanske framför tv:n. Men har du möjlighet att skapa en egen liten oas för yogan kommer du få en både behagligare och djupare yogastund.

Den perfekta avlastningen

När du väl har valt ut platsen för din yoga behöver du fundera över vilka tillbehör du vill ha där, samt hur du kan inreda och dekorera den. Samtidigt som det är viktigt att du lätt når dina yogatillbehör är det också bra om du försöker hålla din lilla oas enkel och vacker. Ett bra tips är att skaffa ett stilfullt konsolbord då det lätt smälter in i omgivningen, är perfekt som avlastningsbord och dessutom är riktigt vackert i all sin enkelhet. Där kan du lägga filt, ett par handdukar i olika storlekar, kanske även dina yogablock. Smycka gärna översta delen av bordet med något som gör dig avslappnad, kanske en staty av Buddha eller rökelse. Konsolbord är bra i bemärkelsen att de får plats nästan överallt, även i mindre utrymmen, och du får en plats att lägga dina yogaredskap samtidigt som du lätt når dem.

Skapa en egen plats

Konsolbord ger ett luftigt intryck till skillnad från andra typer av förvaringsmöbler. De finns i olika utföranden vilket gör att du lätt kan passa in ett bord där det behövs, till och med i ett hörn då det även finns vinklade konsolbord. Det ger dig möjlighet att också få utrymme till annat i din yogaoas, gärna någon grön växt som ger liv och fräschar upp luften. Försök skapa din plats nära ett fönster eller liknande så att du får ett naturligt ljusinsläpp och kan njuta av dagsljuset under din yogaträning.

Alla de här olika delarna kommer samman till en helhet och du får en plats som är helt din egen där du kan yoga och meditera eller helt enkelt bara vara för dig själv en stund. Med hjälp av ett konsolbord får du plats med mycket även i mindre utrymmen och du slipper utföra din yoga i vardagsrummet där det ofta är svårt att finna lugn och ro och fokus. Att skapa din egen plats hjälper dig att slappna av och du får en stund i precis den känsla och atmosfär som du behöver. Unna dig en enkel, vacker stund för dig själv och din yoga – just som du vill ha den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *