Bildbeskrivning

Yogaire öppnade i september 2013 och var då en studio på Grevgatan 16 i Stockholm med fokus på träningsformerna AntiGravity Fitness och BarreConcept. Efter stora problem med översvämningar stängde studion i juli 2016. Jessica Svensson som startade företaget frilansar nu på diverse studios, men hyr även in sig i andra studios för work shops och privata pass. Det går även att ta in henne för yogapass på kontoret, Hör av dig om du är intresserad och följ Yogaire på Facebook för att se vad som händer.   Idag  Vårt motto är att träning ska vara effektiv, utmanande och framför allt rolig!

 

För frågor kontakta henne gärna på jessica@yogaire.se eller 070-520 50 55.VÅRA INSTRUKTÖRER

Bildbeskrivning

Jessica Svensson är Sveriges första instruktör i BarreConcept och har även utbildat sig till Stralaguide av Tara Stiles samt gått Karma Kids instruktörsutbildning i Barn och ungdomsyoga och är utbildad i POP Pilates. Hon var även Sveriges första Antigravityinstruktör och är certifierad inom AntiGravity Fundamentals 1+2, Aerial Yoga 1+2, AntiGravity Suspension Fitness 1+2, AntiGravity Airbarre samt AntiGravity Restorative Yoga.


Jessica har dansat så länge hon kan minnas och dansen förde henne sedan vidare till yogan och sedan mer styrkekrävande pass som POP Pilates och BarreConcept.Det allra viktigaste under alla passen är att det ska vara roligt att träna, för endast rolig träning gör att vi kommer tillbaks. Vare sig du väljer att gå på ett av Jessica mer avslappnade yogapass eller de mer krävande passen så kommer det att kännas i kroppen då hon anser att träning ska göra skillnad. Den ska få dig att må strålande!