Bildbeskrivning

BARRECONCEPT

 

Drömmer du om att få en dansares kropp utan att lägga ner åratals slit i danssalen? Då är BarreConcept träningen för dig. 

 

BarreConcept är en träningsform som kombinerar tekniken i balett med pilates och yoga. Lägg till konditionsträning så får du ett typiskt BarreConcept-pass. Kombinationen av dessa metoder ger ett tufft träningspass som snabbt ger synbara resultat och du behöver inte några som helst danskunskaper för att komma på ett pass.

 

Under passet kombinerar vi mycket små rörelse för att verkligen komma åt en viss muskel och stora rörelser där vi kommer åt flera muskelgrupper på en och samma gång samtidigt som vi ökar pulsen. Dessa små muskelsammandragningar utförs och integreras med en intervallmetod som bränner fett, förbättrar uthålligheten och resulterar i en stark kropp med elegant hållning. 

 

Vi börjar med en uppvärmning, går vidare till stången där vi fokuserar på rumpa och ben och avslutar med övningar på matta med fokus på armar och bål.  Det är träning för hela kroppen som tonar låren, plattar till magen, lyfter rumpan och formar armarna.


Jessica håller Barrepass på Yogansa på Pipersgatan 26. Det går även att anlita henne för privata pass