ANTIGRAVITY YOGA


Dags att ta träningen till nya höjder? I så fall är Antigravity® Yoga träningen för dig. En träningsform som är effektiv, utmanande och dessutom rolig! Yogaire har instruktörer som är utbildade att ge AntiGravity-pass på alla nivåer.


Antigravity®  Fitness är ett koncept som blandar traditionella yogaposer med pilates, gymnastik och luftakrobatik och ett pass innehåller styrkeövningar, stretch, balansövningar, meditation och en hel del skratt. När du kommer ut från en klass kommer du inte bara att känna dig lättare rent fysiskt utan även lättare till sinnet.


Passet utförs i en slags tygtrapets, eller yogahammock  som den kallas, som även kan dras ut till en hängmatta.  Hammocken underlättar för oss så att många yogaposer som kan vara svåra att komma in i eller svåra att hålla balansen i känns enklare. Tygtrapetsen stödjer oss hela tiden i poserna och gör att vi enkelt kan korrigera oss själva.

 

I stället för att jobba mot gravitationen så jobbar vi med den och låter tyngdkraften göra jobbet. Vi hänger upp och ned i hammocken och låter vår egen kroppstyngd sträcka ut ryggraden. Genom att göra övningarna i luften blir det inget tryck alls på kotorna. Antigravity fitness är därför väldigt skonsam och bra träning vid ryggproblem.


Har du aldrig tidigare testat AntiGravity yoga så rekomenderar vi att du först går vår FUNdamentalskurs. 


Här du mer information om våra olika pass. 

 
Fördelar med Antigravity® Yoga: 

  

- Ökad smidighet

- Förbättrad bålstabilitet 

- Ökad muskelmassa i hela kroppen

- Ökad kroppskontroll och balans

- Ökad självkänsla när vi tar oss an nya poser som vid första anblicken kanske såg omöjliga ut

- Ett pass gör oss 0,5-3 cm längre eftersom ryggraden sträcks ut

- Ökad medvetenhet

- Bättre hållning

- Många upplever att Antigravity Fitness förbättrar den kreativa förmågan

- Fördröjer åldrandet. Som vi alla vet påverkar tyngdkraften vårt åldrande. När vi trotsar tyngdlagen borde det ju rimligtvis även fördröja åldrandet! Något vi kan garantera är att du kommer att känna dig   som ett barn igen när du hänger i hammocken.